building

FAQ

Op deze pagina vindt u een overzicht met veelgestelde vragen.

Heeft u een product nodig dat u niet terugvindt in een van de productgroepen van B+W Aandrijftechniek? Geen probleem! B+W Aandrijftechniek breidt voortdurend zijn productenassortiment uit door nieuwe artikelen te bestellen. En dit gebeurt nagenoeg dagelijks. Graag helpen wij u aan ieder gewenst product. Dat is onze service.

Het vakmanschap en de service van de medewerkers van B+W Aandrijftechniek reiken uiteraard verder dan de eigen balie aan de Fregatweg 52 in Maastricht. De serviceauto's van ons bedrijf zijn dagelijks onderweg om onze klanten van dienst te zijn. Niet alleen bij het bezorgen van gewenste artikelen en producten, maar ook bij het ter plekke verhelpen van problemen van uw machinepark. Zo beschikt B+W Aandrijftechniek over een hydrauliek servicebus - een professionele mobiele werkplaats - die kan worden ingezet bij het assembleren en monteren van hydraulische slangen en koppelingen op locatie van onze klant. Da's pas service op maat!

B+W Aandrijftechniek houdt op zijn locatie aan de Fregatweg 52 in Maastricht een enorme voorraad bij. Toch kan het gebeuren dat een artikel moet worden besteld. Dat doen we graag voor u en dit gaat razendsnel. Het merendeel van de producten kan na bestelling de volgende werkdag al om 08.00 uur bij B+W Aandrijftechniek zijn.

B+W Aandrijftechniek staat niet alleen dag en nacht klaar voor haar zakelijke klanten, ook particulieren worden op hun wenken bediend. Wilt u materialen of gereedschappen kopen, kom dan gerust langs bij onze balie aan de Fregatweg 52 in Maastricht. U zult verbaasd staan van het grote aanbod aan artikelen dat wij op voorraad hebben. Let wel: op dit moment kunt u bij ons nog niet betalen met uw pinpas. Wij hopen hier spoedig verandering in te hebben gebracht.

De 24-uurs service van B+W Aandrijftechniek is ons handelsmerk. Daarin onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Wij vinden service vanzelfsprekend  en zeer belangrijk. Daarom is de 24-uurs service van B+W Aandrijftechniek helemaal gratis. Moet er speciaal vervoer (bijvoorbeeld een taxi) worden geregeld om artikelen bij u op locatie te krijgen, dan zullen we vooraf duidelijk aangeven welke kosten daaraan zijn verbonden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En ook dàt is service.