people

B+W Webshop catalogus | 28 November 2017

B+W Aandrijftechniek is al ruim 25 jaar uw professionele partner voor advies, levering en ondersteuning op het gebied van aandrijftechniek en werkplaatsuitrusting. Onze specialisten volgen de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en stellen hun kennis en expertise graag voor u ter beschikking.

Als relatie van B+W Aandrijftechniek kunt u niet alleen telefonisch, per mail of aan de balie terecht voor uw gewenste artikelen, maar u kunt nu ook ONLINE bestellen via onze webshop.

Op onze webshop heeft u toegang tot meer dan 80.000 artikelen uit voorraad voor pneumatische, hydraulische en andere industriële benodigdheden.

Deze catalogus is de “ papieren ” versie van onze webshop. Iedere categorie bevat een overzichtelijk aanbod van onze producten die voorzien zijn van een duidelijke omschrijving, foto en prijs.

Onze webshop is voor iedereen toegankelijk, echter de prijzen worden pas zichtbaar wanneer u heeft ingelogd met uw persoonlijke gegevens en wachtwoord. Alleen met deze inloggegevens kunt u daadwerkelijk artikelen bestellen.

Deze artikelen zijn slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Mocht u artikelen niet kunnen vinden, laat ons dit dan weten en wij helpen u hier dan graag verder mee.

Heeft u nog geen inloggegevens? Neem dan contact met ons op en vraag deze aan.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)43 - 365 29 29
of per e-mail via info@benw-aandrijftechniek.nl.